Lokalhistorisk aften i Firgårde Forsamlingshus

Firgårde Forsamlingshus danner fredag den 7. oktober igen rammen om en hyggelig aften med det lokalhistoriske i centrum. Mogens Nielsen fortæller om familien Weigelts liv i Firgårde og omegn, om tysk blod i årerne, og hvordan forskellige gårde blev udstykket. Der bliver også vist uddrag af Niels Hovgaards egnsvideo fra 2004, ”De oversogns”, der er en uhøjtidelig beretning om livet i Firgårde, Nygårde og Hemstok.

Så er du garvet ”oversogns”, almindelig Ry-boer, kender til området, eller kender slet ikke til området, tilflytter til Kildebjerg, eller bare ganske almindelig interesseret i at få en hyggelig aften i godt selskab, så vil dette kunne være aftenen.

Tidligere har Firgårde Forsamlingshus haft besøg af museumsfolk til at fortælle om historiske fund i Firgårde og omegn. Og senest i foråret var der fuldt hus med fortælling fra 1950’erne og 1960’erne.

Firgårde har en historie, der går over 5000 år tilbage i tiden, men denne gang skal vi dog i forsamlingshuset ikke helt så langt tilbage i tiden.

Aftenen starter med spisning (tilmelding) kl. 18, det er selvfølgelig også muligt bare at møde frem kl. 19, hvor fortællingerne begynder.

Pris:

100 kr. inklusiv spisning

25 kr. uden spisning

Tilmelding til spisning senest torsdag den 6. oktober til alro.skovbo@profibermail.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.